Deel deze pagina:
Bestel hier

Online bestellen

Bij de start van de samenwerking ontvang je als klant een login en een paswoord voor het bestelprogramma e-catering. Je kan bij ons niet alleen terecht voor maaltijden maar ook voor keukenmateriaal en opleidingen voor keukenmedewerkers. We begeleiden je bij de eerste dag en zorgen voor een autocontrolesysteem zodat alles in orde is voor het FAVV.


E-catering is het programma waarmee je met de centrale keuken van Belgomeals communiceert. Via deze weg kan je zowel menu’s als maaltijden, alternatieven of een boodschappenlijst bestellen. Je kan hier ook steeds jouw bestelgeschiedenis raadplegen. Voor organisaties met meerdere vestigingsplaatsen kunnen we bovendien een overkoepelende masterklant aanmaken, zodat je met één paswoord toegang krijgt tot alle organisaties van jouw groep. 


De bestellingen dien je één keer per maand online door te geven. Tot een week voor de levering kan je de aantallen nog aanpassen in het systeem. De definitieve bestelling vragen we 5 werkdagen voor de levering. 


Onze helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 16:00 uur voor verdere ondersteuning. 

Testpakket & demo

Wij hopen alvast dat wij u verder mogen helpen met de variatie en de kwalitatieve maaltijden. 

Wens je graag een GRATIS PROEFBOX of  DEMODAG, neem dan zeker met ons contact op en dan komen we graag langs.

Bestel hier

Leveringen

Onze maaltijden worden met de grootste zorg bereid en ook met de grootste zorg geleverd en bewaard. De leveringen gebeuren met eigen transport, zo staan we garant voor een optimale levering. Onze voertuigen zijn in real-time gelogd, om zo de koude keten te kunnen verzekeren. De geleverde maaltijden moeten best onmiddellijk bij levering in de koelkast worden geplaats (tussen 2°C en 4°C), op die manier hebben ze een gecertifieerde koelverse houdbaarheidsdatum van 21 dagen. Dat zorgt ervoor dat je zeer gemakkelijk en flexibel kan inspelen op een gewijzigde vraagt binnen je organisatie.  Als je de producten niet verbruikt kan je deze invriezen voor de vervaldatum, en binnen de twee maanden nog verbruiken.

Per vestiging voorzien wij één levering per week. We maken uiteraard met jou als klant duidelijke afspraken over de manier van leveren volgens de noden en behoeften. Bij ontvangst vragen we je de levering goed na te kijken zodat eventuele opmerkingen ons binnen de 24 uur kunnen worden doorgegeven. We voorzien bij iedere levering een gedetailleerde bestelbon.

Al onze vrachtwagen zijn voorzien van een online volgsysteem. Zo wordt het tijdstip en de temperatuur opgevolgd van bij het laden tot de effectieve levering. Onze chauffeurs brengen de maaltijden tot in de koelkast of koelcel.