Deel deze pagina:
Bestel hier

Agape – uit het juiste hout gesneden bedrijf en trouwe partner.

Agape – uit het juiste hout gesneden bedrijf en trouwe partner.

Als organisatie van verschillende kinderdagverblijven van de groep Heilig Hart Heverlee werken we reeds van  2005  samen met  AGAPE. Al meer dan 16 jaar een vaste waarde voor ons! 

Het uitbesteden van de warme maaltijden ( en ondertussen ook de fruitpappen) was een zeer overwogen en bewuste keuze. Het bereiden en samenstellen van  gezonde,  gevarieerde, evenwichtige, duurzame menu’s bestemd voor jonge kinderen , vraagt een specifieke deskundigheid. Bovendien is de HACCP - wetgeving zeer complex  en het opvolgen van diëten vereist een bijzondere know how. 

Door het uitbesteden van de maaltijden kunnen wij in de kinderdagverblijven ons meer focussen op onze core business. Een last valt van onze schouders.

Gedurende deze 16  jaar van samenwerking hebben we een echte vertrouwensband opgebouwd.

Wij waarderen de manier waarop zij goede relaties met hun klanten en leveranciers onderhouden.

Bij Agape staat men open voor vernieuwing en heerst er een creatieve en begeesterende sfeer. 

Agape is een professionele organisatie die snelheid, stiptheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.  Zij hebben hun processen goed onder controle. Kortom een betrouwbare partner!

Doorheen de jaren veranderden de menu’s maar dit ten behoeve van de kwaliteit en de smaak van de maaltijden van de kinderen. Het online bestelprogramma werd op vraag van de klanten ook aangepast en werkt nu veel sneller en efficiënter.  Eén van de pluspunten van Agape is dat ze luisteren naar hun klanten en steeds met oplossingen klaar staan. Agape is meer dan een leverancier, een echte partner waarop we kunnen rekenen.

Wij hopen nog jaren te mogen samenwerken en kijken uit naar wat ze nog meer in petto hebben.

Getuigenis Veerle Mertens