Deel deze pagina:
Bestel hier

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Belgomeals centraal. Daarom gebruiken we producten uit de korte keten en bereiden we onze maaltijden binnen een koude lijn. We namen sinds de opstart van Belgomeals bewust de keuze om het systeem van de koude lijn te hanteren. Zo blijft de tijd tussen het opwarmen en nuttigen van de maaltijd minimaal en blijven alle vitamines, smaken, kleuren en texturen maximaal behouden.

Kwaliteit garanderen start natuurlijk bij de aankoop van grondstoffen, vandaar geven wij bij Belgomeals de voorkeur aan de korte keten. Zo blijven we rechtstreeks in contact met de producent. Aardappelen, groenten en vlees komen dan ook vaak zonder tussenkomst van de groothandel rechtstreeks naar onze keuken.

Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig volgens prijs en kwaliteit. Enkel leveranciers die kunnen bewijzen dat ze volledig in orde zijn met traceerbaarheid, HACCP, duurzaamheid en de administratieve voorwaarden, komen in aanmerking om met ons samen te werken. Om de kwaliteit op te volgen nemen we op regelmatige tijdstippen steekproeven af en worden onze producten in het labo geanalyseerd.

Ook voor de groenteleverancier zochten we een partner die gelijkaardige normen en waarden als Belgomeals nastreeft. Zo investeert onze leverancier in duurzaamheid op alle vlakken. Verder zijn er bij meer dan 80% van de groenten geen sporen van pesticiden te vinden. Ook de normen hier leunen sterk aan bij diegene van biologisch geteelde groenten.

Daarnaast werkt Belgomeals hoofdzakelijk met producten afkomstig uit Belgiƫ, vandaar ook de naam Belgomeals. Hier in Belgiƫ hebben we een rijke eetcultuur. Alles wat we hier kunnen verkrijgen, bieden we dan ook graag aan.

Duurzaam
Belgisch product
Residuvrij