Naast onze standaardmenu's laten we iedereen vrij kiezen voor aangepaste menu's.
Onze standaardmenu's zijn opgesteld in een 6-weken roterend systeem. Dat wordt ieder seizoen aangepast zodat we alleen maar verse groentjes serveren.
Standaard serveren wij één keer per week een vegetarische maaltijd. Er is een volwaardig vegetarisch menu beschikbaar waar je zo vaak je wil voor kan opteren.
Wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal en eerlijk worden geproduceerd.
Onze chefs koken enkel met verse aardappelen en kwalitatieve diepgevroren seizoensgroenten.
100% vers
Onze aardappelpuree wordt altijd gemaakt van 100% verse aardappelen en niet van vlokken.
Wij gebruiken zoveel mogelijk fairtrade en biologische ingrediënten die lokaal gekweekt zijn. Deze zijn niet alleen afkomstig uit eerlijke handel, ze zijn bovendien van zeer goede kwaliteit.
Onze appelmoes al geproefd?
De appels voor onze appelmoes kopen wer echtstreeks bij de lokale
tuinbouwschool!