Deel deze pagina:
Bestel hier

Verse, gezonde en gevarieerde maaltijden aan een heel correcte prijs.

Belgomeals trekt resoluut de kaart van lekkere, gezonde, verse en gevarieerde maaltijden. Bovendien leveren wij aan een heel correcte prijs. Tenslotte hebben we respect voor mens en natuur en sta jij, als klant centraal...iedere dag opnieuw!

Flexibiliteit is ons sleutelwoord!

Onze menu’s zijn afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën. Heb je een allergie? Wens je een halal maaltijd? Geniet je meer van een vegetarische maaltijd? Vind je het belangrijk dat er biologische groenten zijn verwerkt? Jij kiest, wij koken!

Mens en mileu

Onze chefs bereiden jullie maaltijden steeds met aandacht voor mens en natuur. Onze ingrediënten zijn fairtrade en zoveel mogelijk lokaal gekocht. Onze vacuüm zakverpakkingen zijn recyclebaar en hierdoor milieuvriendelijk.

Transparante en gunstige prijzen

Wij houden onze prijzen bewust laag en voorzien zo weinig mogelijk verplichtingen. Hierdoor is onze maaltijdendienst toegankelijk voor iedereen!

Persoonlijke aanpak en service

Onze aanpak is persoonlijk en wij zijn steeds bereikbaar om een passend antwoord te geven op jouw vragen!

Geoptimaliseerd productieproces

Onze heel bewuste keuze voor het systeem van de koude lijn (de maaltijden komen koud toe en worden ter plaatse opgewarmd) zorgt er voor dat er een minimale tijd is tussen het opwarmen en het nuttigen van de maaltijd. Hierdoor blijven de smaak, de textuur én de vitamines maximaal aanwezig. Onze vacuümverpakkingen zorgen er dan voor dat de maaltijden tot 28 dagen vers bewaard blijven in de koelkast. Dankzij dit geoptimaliseerd en betrouwbaar productieproces, kunnen wij onze lekkere en gezonde maaltijden tot bij jullie brengen.

Duurzaam aankoopproces

Onze keuken houdt bij de aankoop van de ingrediënten steeds rekening met de sociale en de ecologische wijze waarop deze producten zijn geproduceerd. Wij trachten zoveel mogelijk met lokale of biologisch geteelde groenten te werken.

Milieuvriendelijke verpakking

Al onze maaltijdcomponenten worden verdeeld in vacuüm zakverpakking en niet in voorgevormde plastic bakjes die veel meer afval met zich meebrengen. De lege zakverpakkingen zijn bovendien recyclebaar. De maaltijden worden netjes gesorteerd per dag geleverd in herbruikbare bakken.